Omsorg

Bærum kommune (avd. Atriumgården) har  ansvaret for servicetilbudet til beboerne i omsorgsleilighetene på Vennersborg.

Sameierne i Boligdelen har også tilgang til de samme tjenestene, mot betaling for de som ikke har vedtak fra kommunen.

Orange

Styret i Boligrådet har i den anledningen innledet et samarbeid med den private aktøren boHjemme (tidligere Orange), som har avdelingskontor for Bærum på Billingstad.

Orange hadde en presentasjon for beboerne i Boligdelen den 15. mai 2018, denne kan lastes ned her. Tilsvarende informasjon finnes hos boHjemme.

Beboere i Boligdelen fått tildelt et eget telefonnummer som kan benyttes for bestilling av private tjenester: 944 24 426. 

Hverdagshjelpen i Bærum

Hverdagshjelpen i Bærum kan  også være et alternativ for dem som trenger litt ekstra hjelp.

Her er hva de sier om seg selv:

Vi er to damer på 40 år som driver firma og som er ute og hjelper.
Vi kan hjelpe til med stort og smått, alt fra vindusvask, sosialt samvær, praktisk bistand som f.eks stryking og bretting av tøy og enkel rengjøring, hjelp til bruke internett osv., og ikke minst avlastning for pårørende. Vi er veldig fleksible og kan i stor grad imøtekomme de behovene kundene har. Det vi ser er jo at ofte er det sosiale, den gode praten, er utrolig viktig. Vi holder også åpent i julen dersom noen skulle trenge litt ekstra hjelp rundt juletider.

Vi arrangerer også turer og utflukter, vi har tidligere hatt noen veldig koselig turer til bl.a Vollen, Frognerparken og Sognsvann. Da henter og leverer vi deltakerne hjemme hos seg selv.

For beboerne i Sameiet Vennersborg tilbys en timepris på 490,- ut januar 2020.  De kan også komme på et uforpliktende og gratis første besøk.

Hverdagshjelpen kan kontaktes på e-post: post@hverdagshjelpenibaerum.no
eller på mobil 481 18 204 og 917 58 804